Pajisja është kapur

Kyçje dhe fshirje nga distanca

Nëse jeni duke marrë pjesë në një protestë ose në një ngjarje tjetër me rrezikshmëri të lartë, pajisjet tuaja si telefonat celularë mund të sekuestrohen nga policia ose sigurimi private ose edhe të vidhen në turmë. Në rast se ju ndodh kjo, të dhënat tuaja private mund të bien dalin në publik në forma e me rreziqe të ndryshme.

Telefonat Android, në rast se kanë të aktivizuar opsionin "Gjeni pajisjen time", ju ofrojnë mundësinë për t’i kyçur nga distanca me PIN, modelin ose fjalëkalimin që i kini vënë apo edhe të fshini të gjitha të dhënat në telefon. Google ofron

udhëzime të tjera

se si të sigurohen pajisjet e sekuestruara Android.

Opsione shumë të ngjashme

ofrohen edhe nga Apple për pajisjet iOS si iPhone ose iPad.

Telefon/Tabletë Vendndodhja Kompjuter/Laptop


RAPORTONI NJË RAST