Kam një problem

Probleme me faqen ueb Nuk hap dot llogarinë Nuk aksesoj dot të dhënat Nuk aksesoj dot pajisjen Dikush po më përgjon komunikimin Dikush po hiqet si unë PO PËRBALLEM ME NGACMIM PO PËRBALLEM ME RREZIQE DHE PRESIONE