Sadržaj je izmenjen ili uklonjen

Kontaktiraj hosting provajdera

Ako je problem uporan i posle tvoje ili intervencije sistem administratora, obrati se hosting provajderu.  Iskustva sa provajderima razlikuju se u zavisnosti od toga da li se server  nalazi u zemlji ili inostranstvu. 

Strani hosting provajderi uglavnom pružaju bolju uslugu, ali to možda neće biti dovoljno tako brzo.

Hosting provajderi sa 24/7 podrškom svakako su najbolji izbor, kao i oni koji imaju dodatne kanale za podršku (čet uživo, pozivi) pored otvaranja tiketa i slanja mejla. 

Aktiviraj DDoS zaštitu

Napadima DDoS (Distributed Denial of Service) cilj je da preplave server velikim brojem automatizovanih zahteva za pristup, koji obično dolaze sa nekoliko hiljada IP adresa,  kako bi se sajt učinio nedostupnim. Prevencija ovog problema je DDoS zaštita

Popularni provajder takve vrste usluga je Cloudflare, sa besplatnima paketima ograničenih opcija, ali postoje i drugi kao što je Deflect čije usluge koriste brojni mediji, kao i organizacije za zaštitu životne sredine i ljudskih prava. Gugl takođe nudi DDoS zaštitu kroz Project Shield koji je namenjen informativnim sajtovima, te sajtovima organizacija za zaštitu ljudskih prava i nadgledanje izbornih procesa.

Greška Server Sajt Hosting


PRIJAVI SLUČAJ