PO PËRBALLEM ME RREZIQE DHE PRESIONE

SHPIFJA DHE POSHTËRIMI TROLLING (POSTIM FYES) MANIPULIM VIDEO ME INTELIGJENCË ARTIFICIALE (VIDEO FALSE) PRESION PËR LIRINË E SHPREHJES MANIPULIMI I IDENTITETIT KËRCËNIMET AKUZA TË RREME FYERJE ME PROVOKIME (FLAMING) MASHTRIM ME RENDITJEN NË GOOGLE RAPORTIMI I RREMË